Από το 1999, η BALTON αποτελεί κινητήρια δύναμη στη διαμόρφωση συνεκτικών εσωτερικών χώρων, προσαρμόζοντας τα προϊόντα της στις νέες τάσεις που εμφανίζονται στο χώρο του design. Στην BALTON πιστεύουμε ότι πλέον οι εσωτερικοί χώροι δεν πρέπει να διακοσμούνται, αλλά να επιμελούνται.

Τα τελευταία χρόνια, το έπιπλο έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον εμπόρων και συλλεκτών τέχνης, ενώ πολλά μουσεία προσθέτουν κομμάτια επίπλων στις συλλογές design τους. Έπιπλα που κατασκευάζονται από βιομηχανικούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες εκτίθενται τώρα σαν έργα τέχνης, όχι μόνο στις ευρύχωρες αίθουσες μουσείων και ιδρυμάτων, αλλά και στις ιδιωτικές κατοικίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Αντλώντας έμπνευση από αυτή την τρέχουσα τάση, η BALTON επιδιώκει να προσφέρει σε ανθρώπους τη δυνατότητα να επιμεληθούν το δικό τους χώρο, επιλέγοντας και διευθετώντας σε αυτόν κομψά, αλλά και συγχρόνως άνετα και λειτουργικά έπιπλα. Σε αυτή τη διαδικασία, εντοπίζουμε -μαζί με τους πελάτες μας- αυτό το σχεδόν άυλο στοιχείο που μπορεί να προσδώσει ένα αυθεντικό ύφος και αίσθηση σε έναν χώρο, αποπνέοντας το προσωπικό στυλ και χαρακτήρα ενός ατόμου, φανερώνοντας στοιχεία για το ποιος/α είναι.

Προσπαθώντας συνεχώς να επαναπροσδιορίσουμε τις αντιλήψεις μας γύρω από το σύγχρονο design, ο στόχος μας είναι να συν-επιμεληθούμε χώρους που οι πελάτες μας θα χρησιμοποιούν για χρόνια, παρέχοντας τους μία εκλεκτική σειρά επίπλων που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.