+30 210 6911444
Λ. Αλίμου 23 Άλιμος

ART CONSULTANCY DEPARTMENT

Μια εξατομικευμένη συμβουλευτική υπηρεσία, διαθέσιμη για πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα έργα τέχνης ή για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μακροπρόθεσμη καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης μιας ιδιωτικής συλλογής έργων τέχνης.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης καινοτόμων προτάσεων γύρω από την επιμέλεια και διαμόρφωση συνεκτικών εσωτερικών χώρων, η BALTON ίδρυσε ένα εσωτερικό τμήμα Art Consultancy που ειδικεύεται στη σύγχρονη τέχνη. Πρόκειται για μία μικρή ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών -ειδικών στον τομέα τους και με πολυετή εμπειρία σε όλο τον κόσμο- η οποία αναζητά, επιλέγει και προωθεί έργα τέχνης.

Οι εικαστικοί μας σύμβουλοι διαθέτουν το δημιουργικό όραμα και την ικανότητα να προσαρμόσουν προτάσεις στις συγκεκριμένες απαιτήσεις μιας ευρείας γκάμας κατηγοριών εσωτερικών χώρων. Αυτοί περιλαμβάνουν ιδιωτικά διαμερίσματα και σπίτια, εταιρικούς χώρους γραφείων, ξενοδοχεία και θέρετρα, boutique εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα λιανικής. Έχοντας πλήρη επίγνωση του κεντρικού ρόλου που παίζει η τέχνη στη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας, οι σύμβουλοι τέχνης μας διασφαλίζουν ότι η κάθε γωνιά ενός χώρου εκφράζει το ξεχωριστό στυλ του ενοίκου ή την εμπορική ταυτότητα μιας επιχείρησης.

Το Τμήμα Συμβούλων Τέχνης της BALTON λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ ενδιαφερόμενων πελατών και ενός επίλεκτου και διευρυνόμενου δικτύου ανερχόμενων, αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών με τους οποίους συνεργάζεται. Παρέχει πρόσβαση σε έργα τέχνης που αντλούνται από το δίκτυο και, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, σχεδιάζει και υλοποιεί projects σε υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας.

Επίσης, το Τμήμα συνεργάζεται με αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες προκειμένου να εξασφαλίσει ότι αυτό που προσφέρεται είναι μια υπηρεσία «all-in». Αυτό σημαίνει ότι σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η μέριμνα όλων των απαραίτητων logistics όπως τεχνικές προδιαγραφές, αποστολή, παράδοση και εγκατάσταση, κατασκευή βάσεων, κορνίζες, αποθήκευση, συντήρηση και αποκατάσταση.

Όντας στη διασταύρωση της τέχνης και του design, το Τμήμα Συμβουλευτικής Τέχνης της BALTON ακολουθεί μια συνεργατική προσέγγιση με στόχο την αισθητή αναβάθμιση σε έναν σύγχρονο τρόπο ζωής που αντιπροσωπεύει το ήθος, τις αξίες και τις βασικές αισθητικές αρχές της εταιρείας. Ως εκ τούτου, συνεργάζεται στενά με το Τμήμα Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων & Επίπλων, συντονίζοντας projects ταυτόχρονα, γεγονός που δίνει στον πελάτη την ευκαιρία να λάβει ολοκληρωμένες τρισδιάστατες απεικονίσεις, και έτσι να αναπτύξει μια κατατοπιστική ιδέα για τον εσωτερικό του χώρο και το πως αυτός μπορεί να μοιάζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δωρεάν πρώτο σας ραντεβού συμβουλευτικής.